image image image
* * *
Monday August 26 , 2019
Font Size
   

PROGRAM LATIHAN SANGKUTAN KE INDUSTRI PENSYARAH (SIP)

SUKACITA DIMAKLUMKAN BAHAWA PERMOHONAN UNTUK MENGIKUTI PROGRAM SANGKUTAN INDUSTRI PENSYARAH (SIP) BOLEH DIBUAT SECARA ATAS TALIAN (ONLINE) MELALUI e-SIS.

PERMOHONAN INI DIBUKA MULAI 10 FEBRUARI 2011. PROGRAM SIP PADA TAHUN INI DIBUKA KEPADA 2 SESI IAITU SESI APRIL DAN JULAI. BERIKUT ADALAH BUTIRAN MAKLUMAT TERPERINCI :

 • TARIKH IKLAN DIBUKA : 10 FEBRUARI 2011
 • TARIKH IKLAN DITUTUP : 10 MAC 2011
 • TARIKH SESI : SESI APRIL DAN SESI JULAI (TEMPOH MINIMUM : 1 BULAN, TEMPOH MAKSIMUM : 3 BULAN)
 • KATEGORI PEMOHON : SEMUA PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN PENGAJIAN TINGGI (PPPT) BERMULA GRED DH29 HINGGA DH54 (MERENTASI KATEGORI I,II,III DAN IV)
 • BORANG PERMOHONAN YANG TELAH DICETAK DARIPADA e-SIS DAN TELAH DITANDATANGANI OLEH PENGARAH BOLEH DIKEMUKAKAN KE BAHAGIAN INI BESERTA DOKUMEN BERIKUT UNTUK TUJUAN PEMILIHAN PADA ATAU SEBELUM 20 MAC 2011 :
  1. SURAT SETUJU TERIMA DARIPADA INSTITUSI YANG DIPOHON BESERTA TARIKH LATIHAN
  2. SKOP/JADUAL TUGAS YANG AKAN DILAKSANAKAN SEMASA LATIHAN
  3. PROFAIL SYARIKAT YANG DIPILIH
  4. JADUAL MENGAJAR
  5. GREEN CARD CIDB - BAGI PENSYARAH KEJURUTERAAN DAN TEKNIKAL

[ SILA KLIK DI SINI UNTUK KE LAMAN e-SIS ]

SEBARANG PERTANYAAN BERHUBUNG PROGRAM TERSEBUT SILA HUBUNGI PEGAWAI BAHAGIAN LATIHAN DAN PEMBANGUNAN KERJAYA, JABATAN PENGAJIAN POLITEKNIK : PUAN RAHAIDAH BINTI ABDUL RAHIM (03-89394260/4245) ATAU EMEL >>> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it / This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com